1e keer sex als Nathalie

“Mijn eigen fantasie werd gelijk werkelijkheid”

Na de rondleiding, die trouwens echt top was, ben ik beneden op een bankje gaan zitten met uitzicht op het bed dat daar stond waar een meid op bezig was iemand te verwennen. Er stonden meerdere mensen te kijken en opeens voelde ik iets tegen me arm aan. Ik had er echt geen idee van dat daar een gloryhole zat, kennelijk was ik op een goed plekje gaan zitten. Er stak een lekkere grote cock uit de gloryhole. Deze ben ik lekker gaan zuigen en werd daar zelf nog geiler van. Er kwam iemand bij staan die lekker met z’n cock aan ‘t spelen was. Nu had ik er 2 om te verwennen. Ik ging verder met mijn hand bij de 1e en nam de 2e in m’n mondje. Deze kon ik goed diep in m’n mondje nemen omdat er geen gloryhole tussen stond. Toen hij klaar kwam in en op m’n mondje bedankte hij mij en ben ik verder gaan kijken.

Na even rond te hebben gelopen ben gewoon lekker op ‘t zelfde plekje gaan zitten ook al was er niemand daar en dacht dan lekker beetje film kijken. Dat duurde ook maar 2 minuten, want er kwam een jongen langs die vroeg of hij naast me mocht gaan zitten. Hij zei niet veel en maakte geen “move”. Dus ik heb toen maar mijn benen over zijn schoot heen gegooid en heb mijn hoofd op z’n schouder laten rusten terwijl ik voorzichtig tussen zijn benen ging wrijven en hij bij mij. Ik vroeg hem of ik er aan mocht likken en dat vond hij goed alleen wilde die dat beetje privé doen, dus we zijn achterin op een bedje gaan liggen en ik ben boven op hem gaan zitten, rustig kussend naar beneden waarna hij zijn broek openmaakte en ik zijn cock in mijn mondje nam. Na 2 á 3 keer diep op en neer te gaan kwam hij al klaar. Kennelijk vond hij het nog spannender dan ik en verontschuldigde hij zichzelf voor het vroegertje (maar ik vond het eigenlijk niet eens erg maar juist een compliment), misschien dat ik de 1e tranny-dame voor hem was, ik heb hem daar maar laten liggen om na te laten genieten en ben zelf wat gaan drinken.

Na wat gedronken te hebben was het al tegen 20.00u en ging ik nog voor een laatste keer van de dag naar binnen. En wat er toen allemaal gebeurde is bijna onbeschrijfelijk voor mij, maar ik ga ‘t toch proberen: Binnen ging ik weer op “mijn plekje” zitten en ja hoor na een paar minuten stak er weer een lekkere cock door de gloryhole heen. Ik ben er eens goed voor gaan zitten om deze te verwennen. Ik was zo met die cock bezig dat ik niet had gemerkt dat er ineens 5 andere jongens om me heen stonden. Bij degene die t dichtste bij me in de buurt stond heb ik zijn cock vastgepakt en ben hem gaan likken. Ik liet hem merken dat ik het lekker vond als hij zijn cock diep in mijn keeltje schoof. Ondertussen werd ik lekker betast door de andere jongens die er bij stonden. Ik voelde dat iemand de mijne vastpakte en begon te likken. Hier werd ik zo geil van dat ik de jongen die ikzelf aan het zuigen was, die liet ik mijn mondje neuken, Gagging, heerlijk. Hierdoor werden we allebei zo geil dat hij klaar kwam in mijn mond en ik klaar kwam terwijl een ander me aan het zuigen was, die kennelijk goed wist wat hij deed want het was heerlijk. Hij vroeg me of tie mij mocht neuken in de sexswing/schommel die daar stond. Natuurlijk mocht hij dat, ik ben gaan liggen in de schommel met m’n benen gespreid en liet hem zijn gang gaan. Terwijl ik daar lag en heerlijk in mijn kontje werd genomen stonden de andere jongens om me heen met hun cock klaar om gezogen te worden. De jongen die me zo heerlijk neukte kwam klaar en maakte plaats voor de volgende. Ik lag nog steeds lekker op mijn rug in de schommel de pikken om me heen leeg te zuigen. Toen ik weer een cock in m’n kontje voelde schuiven heb ik mijn benen in zijn nek gelegd en liet hem lekker hard tekeer gaan en ben zelf nog een keer klaar gekomen door het lekkere stoten wat hij deed. Toen hij ook klaarkwam ben ik van de schommel afgegaan want ik moest toch echt ff weer op adem komen…