About

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Hi sweetie,
Im not perfect: Just Limited Edition
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Stats:
Tgirl van 31 jaar, 1.68m klein en 63kg
Schoenmaatje 40, nageltjes altijd mooi gelakt

Bottom en onderdanig typje
Zoenen maakt me week
Just love Face-Sitting (my ass // your face)

Verder houd ik van:
– gape my ass, gag my throat
– fuck my face en nog een hele hoop…
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Als ik mezelf wat meer mag omschrijven;
dan ben ik volgens mij wel een nogal Girly-type Tgirl. M`n maniertjes, bewegingen, `t loopje en hoe ik me gedraag is allemaal nogal meisjes-achtig en vaak probeer ik nieuwe dingen uit met kleding, schoenen, make-up en ik houd van dansen. Met name van twerken oftewel kontschudden op de beat hihi. Pluspunt is dat je er losse heupen van krijgt en zelfs een wat meer meiden-kontje. Zo probeer ik om beetje voor beetje meer als een `chick with a dick` over te komen. Mijn gedachte is dan ook als ik mezelf ga omtoveren (dressing-up) tot Nathalie om er altijd zo meisjes-achtig mogenlijk uit te zien. Sinds februari 2014 (beginperiode) heb ik een eigen website gemaakt waar je veel meer fotos(+1500) en filmpjes(+60) kunt zien en zelfs “mijn-eerste-keer-sex-als-nathalie“ ervaring kunt lezen van mijn sex-avontuurtjes.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Mijn naam is Nathalie Daniels, een T-girl van 31 jaar. Een kleine meid van 1.68m, gewicht 63 kg. Omdat ik vroeger veel aan sport en fitness heb gedaan ziet mijn lichaam er strak uit met de juiste rondingen op de vrouwlijkere plekjes. Waarom ik nou precies dat beetje extra vet op die plekken heb, weet ik zelf ook niet, maar het komt me nu wel goed van pas. Hierdoor zijn myn sterke punten; myn kontje, billen, heupen, benen met slanke kuiten en een paar kleine voetjes (maatje 40) en nageltjes altijd mooi gelakt. Ook heb ik van mezelf een beetje kleine tietjes. Mijn gezicht laat ik trouwens ook graag zien. Ik probeer veel en oefen vaak met make-up, vooral in het begin en omdat ik er steeds handiger mee wordt is het opmaken er niet minder op geworden. Mijn kapsels (pruiken) zijn meestal donker, maar soms vind ik het leuk om ineens blondine te zijn. Vaak kam/style ik mijn haar in een ander modelletje dat ik op dat moment mooi vind en soms knip ik het kapsel een beetje bij. Mijn gehele lichaam is trouwens lekker zacht en altijd helemaal van top tot teen compleet glad geschoren. Natuurlijk vergeet ik de intieme zone niet, maar ik kon het toch niet laten om boven myn klitje een klein streepje te laten staan hihi.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Mede dankzij Tgirl,nl (waar ik sinds januari 2014 actief op ben) heb ik heel wat hete-sex-avonturen beleefd en fantasiƫn zijn uitgekomen, toch wil ik op zoek gaan naar nieuwe dingen om te beleven. Eerst dacht ik meer een bisexuele Translesbian te zijn, maar tegenwoordig ben ik voornamelijk in voor dates met (hetero)-mannen. Ik ben totaal niet dominant en zal dit ook nooit worden, dat zit er nou eenmaal niet in, maar ik kan wel nogal lekker onderdanig zijn. Ik date als iemand mij bij hem thuis kan ontvangen. Ik verplaats rondom Roosendaal en Breda in Brabant. Als je verder weg woont dan is het aan mij te beslissen of ik het te ver vind. Zelf ontvang ik niet en ben dus volledig afhankelijk van de gastvrijheid van andere die zo vriendelijk willen zijn om mij te ontvangen in hun huisje. Mijn dankbaarheid voor de gastvrijheid zal ik dan ook laten merken door er een lekkere en geile date van te maken.

Liefs,
Nathalie
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .